השפית הבאה 6 – משימה שניה: עדי עטיה

    יוסי ברויער Comments Off on השפית הבאה 6 – משימה שניה: עדי עטיה
    17:03
    06.05.24
    אבי יעקב No Comments on הפתעה בפוניבז': מונה ר"מ חדש וצעיר משושלת מיר

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מיני גמבות ממולאות

    • 10-12 פלפלים קטנים למילוי

    למילוי:

    • כוס בורגול דק מושרה
    • 1 בצל חתוך לקוביות
    • 1 גזר חתוך למקלות
    • 50 גר' בשר טחון
    • 50 גר' שקדים גרוסים גס
    • 50 גר' פסטוק גרוס גס
    • מלח,פלפל שחור גרוס טרי
    • כף מרק עוף "אוסם"
    • מעט תבלין "גרהם מסהלה"

    אופן ההכנה

     

    • לטגן היטב את הבצל, להוסיף את הגזר ולהמשיך לאדות, להוסיף את כל שאר החומרים,
    • ולהמשיך לבשל על אש נמוכה בערך 10 דק'. למלאות בפלפלים ולהניח בצד.

     

    לרוטב:

     

    • 1 עגבנייה גדולה
    • 1 בצל
    • כוסברה, פטרוזיליה, כרפס.
    • לטחון הכל במעבד מזון, להרתיח בסיר שטוח את התערובת.

    להוסיף לסיר:

     

    • מעט קטשופ "אוסם"
    • 2 כוסות ציר מרק עוף
    • מעט שביבי תפוחי-אדמה (להסמכה)
    • 2\1 כפית פפריקה מתוקה
    • 2\1 כפית כרכום
    • מלח, פלפל שחור.
    • כשהרוטב רותח, להניח בתוכו את הפלפלים ולהמשיך לבשל עד לריכוך.
    • לערבב 2 כפות רוטב צ'ילי של "אוסם" +1 כף רוטב סויה "אוסם", לשפוך על הפלפלים
    • ולאפות בגריל במשך רבע שעה.

     



    0 תגובות